Getuigenoproep straatroof


Getuigenoproep straatroof

Laatste update:
18-09-2015 | 13:45

Utrecht - Op zaterdag 5 september zijn twee jonge vrouwen mishandeld en beroofd op straat door twee onbekende mannen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 22.30 uur liepen de vrouwen vanaf de Kanaalstraat de Borneostraat in, nadat zij een blikje drinken hadden gekocht bij een restaurant op de Kanaalstraat. Op een gegeven moment merkten zij dat twee jongemannen achter hen liepen. Uit het niets kreeg een van de vrouwen een schop en viel op de
grond. Hierbij kwam zij hard met haar hoofd op de straat en raakte even buiten bewustzijn. De verdachten zagen toen kans haar telefoon uit haar hand te grissen en gingen er vervolgens vandoor.



Signalementen

De eerste verdachte is een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk van tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij heeft een tenger postuur en is tussen de 1,70 en 1,79 meter lang. Verder had hij kort bruin haar en droeg hij een grijs met zwart trainingsjack en een grijze broek. Hij droeg een pet met de
capuchon van zijn trainingsjack eroverheen.

De tweede verdachte is ook een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij heeft een tenger postuur en is tussen de 1,60 en 1,69 meter lang. Hij had kort, krullend, bruin haar en droeg een korte zwarte jas met een blauwe broek.



Iets gezien?

Heeft u iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak, belt u dan met de politie in Utrecht via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.