De Week van de ontmoeting


Leuke en gezellige contacten zijn voor iedereen van groot belang! Van 24 september tot en met 3 oktober 2015 vindt daarom de `Week van de ontmoeting' plaats. Stichting WON, Stichting SWOS en een groot aantal andere organisaties organiseren verschillende activiteiten.

Gouderak, Ouderkerk, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek

De Stichting WON organiseert voor de kernen Gouderak, Ouderkerk, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek activiteiten in de thema's:

* Gezellige koffieontmoetingen: Een praatje, een ontmoeting en een lekker kopje koffie.
* Actieve ontmoetingen: Wilt u iets sportiefs ondernemen? Sluit dan aan bij de fietstocht, wandeltocht of de scootmobieltraining of -tocht.
* Smakelijke ontmoetingen: Wat denkt u van de Langste Eettafel? Maar ook is er een voorleeslunch met de burgmeester of een maaltijd voor alleenstaanden.

Soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor de catering of wordt u gevraagd zich vooraf aan te melden. Meer informatie leest u op www.stichtingwon.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen tussen 9.00 en 12.00 uur (tel. 0180 - 522 045) of de folder afhalen bij een van de bibliotheken.

Schoonhoven

In Schoonhoven organiseert de SWOS in deze week een aantal activiteiten voor ouderen. Op donderdag 1 oktober vindt de voorleeslunch plaats op de Oranjeplaats. Een dag later - op de Nationale Ouderendag - organiseren zij een gezellige dag met een lekkere maaltijd, een wandeling en een
korenmiddag. De belbus kan evt. voor het vervoer zorgen. Kijk voor meer informatie en de agenda op www.swoschoonhoven.nl of bel 0180 - 384 550.