Gemeente Winsum | Gemeente Winsum neemt deel aan Bruidsbeurs


Gepubliceerd op: 18 september 2015

De gemeente Winsum neemt op 27 september deel aan een Bruidsbeurs, in de Obergumer kerk van 11.00 - 16.00 uur. De beurs wordt georganiseerd door een aantal ondernemers uit Winsum en laat zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trouwen in Winsum.

In de gemeente Winsum bepaalt u zelf waar u gaat trouwen. Dat kan bijvoorbeeld in uw eigen huis of tuin. Markante panden zoals Cafe Hammingh in Garnwerd of de Allersmaborg in Ezinge kunnen ook worden aangewezen als trouwlocatie. Of kies uit een van de vier vaste locaties voor de voltrekking
van een huwelijk: de raadzaal van het gemeentehuis, de kerk in Oostum, de kerk in Obergum en 't Waarhuis in Aduarderzijl.

Waar over "huwelijk" wordt gesproken, wordt ook bedoeld "geregistreerd partnerschap". Met een huwelijk legt u uw relatie voor de wet vast. De gemeente heeft elf ambtenaren van de burgerlijke stand die bevoegd zijn om uw huwelijk te voltrekken. In het huwelijk worden een man en een vrouw, een
man en een man of een vrouw en een vrouw in de echt met elkaar verbonden. Meer informatie over de formele kant van het huwelijk leest u in onze digitale gemeentewinkel; kijk bij Trouwen of bij Trouwplannen, melding.





Bruidsbeurs 2015