Bouw Prinsessepark van start


Vandaag is door wethouder Liesbeth Challik het officiele startsein gegeven voor de bouw van nieuwbouwproject Prinsessepark in Zandvoort.
Samen met de toekomstige bewoners heeft de wethouder symbolisch een begane grondvloerplaat gelegd.

Na de toespraak van de heer van der Plas, directeur van KBM Groep uit Katwijk, was er gelegenheid voor de nieuwe bewoners om met elkaar kennis te maken tijdens een borrel op de bouwlocatie.

De oplevering van de woningen, die intussen allemaal verkocht zijn, zal naar verwachting aan het einde van het 2e kwartaal van 2016 plaatsvinden.

opening PrinsesseparkPrinsessepark is een bijzonder, groen plan en bestaat uit 22 woningen met ruime tuinen op loopafstand van winkels en strand. De architectuur is stijlvol en traditioneel. De wit gekeimde gevels en veranda's zijn een knipoog naar de typisch Zandvoortse bouwstijl van weleer.
Het nieuwbouwproject is gelegen aan de Prinsesseweg. Een van de laatste plekken in het centrum van Zandvoort waar nog grondgebonden nieuwbouwwoningen mogelijk zijn.

Foto: wethouder Liesbeth Challik verricht samen met de toekomstige bewoners de officiele handeling van Prinsessepark door het leggen van een begane grondvloerplaat.