Incubate Radio op IncubateFestival

Incubate Radio op IncubateFestival

7 dagen muziek op internet stream

In het hart van Tilburg, op het Heuvelplein, heeft Incubate festival een radio station gebouwd waar in de periode van 14 t/m 20 September muziek uitgezonden wordt.

De radio studio is een samenwerking tussen radio makers, artiesten, journalisten en andere creatievelingen uit de Tilburgse en internationale scene. Het doel is om te laten zien waar Incubate om draait. De studio is ontstaan doormiddel van financiering vanuit City Marketing Tilburg. Incubate Radio is een online streaming station en is wereldwijd te beluisteren op radio.incubate.org. Er is ook een samenwerking met NTS Live (Londen, Engeland), Red Light Radio en andere internationaal georiënteerde zenders.

Veel van de Radiogasten bij Incubate Radio zijn sleutelfiguren binnen de muziek scene, of hebben een functie binnen de creatieve industrie als muzikant, journalist, curator of artiest. Incubate radio biedt Incubate Festival de ideale kans om een breder publiek te bereiken dat gelijkgestemd is door gebruik te maken van de kanalen van de hosts en gasten.

De eerste dagen van Incubate radio waren een groot succes, met onder meer een Interview met The Melvins live op de radio, een divers pallet van international hosts, een rijk scala aan diverse muziekstijlen en nieuwtjes en updates rondom de 11de editie van Incubate festival.

De komende dagen zijn er verschillende verrassingen gepland voor het programma, zo blijven de luisteraars verrast worden met gevarieerde muziek. Tune in op radio.incubate.org en blijf op de hoogte van alles dat Incubate festival te bieden heeft.

Incubate festival 2015 – 11e editie

Incubate is een stadsfestival voor cutting-edge cultuur. Gedreven door artistieke vernieuwing brengt het meer dan 300 culturele voorlopers. Zo presenteert Incubate een breed programma met vooruitstrevende muziek, beeldende kunst, debat, film en theater. In een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free folk. Verfrissende kunst naast inspirerend debat.

De elfde editie van Incubate vindt plaats van 14 tot en met 20 september 2015 op meer dan twintig locaties in Tilburg. Van café tot kerk.

Meer informatie staat op www.incubate.org.