Verkeershinder A7 Boerakker

Verkeershinder A7 Boerakker

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 september 2015- Laatste update: 18 september 2015 17:27 uur

Rijkswaterstaat voert op zaterdag 19 september van 10.00 uur tot 16.00 uur asfaltwerkzaamheden uit aan de A7 bij Boerakker tussen Groningen en Drachten in beide richtingen.

Groningen richting Drachten

Tijdens de werkzaamheden is de A7 in de richting van Groningen naar Drachten tussen 10.00 uur en 14.00 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer wordt met behulp van verkeersmaatregelen geleid via de af- en toerit Boerakker (nr. 33). Ter plaatse zorgen verkeersregelaars ervoor dat het verkeer goed doorstroomt.

Drachten richting Groningen

Tijdens de werkzaamheden op de A7 in de richting van Drachten naar Groningen is er tussen 11.30 uur en 16.00 uur voor het verkeer een rijstrook beschikbaar. Ter plaatse geldt voor het verkeer een lagere maximum snelheid.

Rijkswaterstaat zet tekstkarren in om het verkeer te informeren over de actuele verkeerssituatie. Daarnaast adviseert Rijkswaterstaat weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

Weersgevoelige werkzaamheden

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.