Je kan weer speeddaten in Den Helder


speeddaten in Noordkop

DEN HELDER, 20150901 -- Het nieuwe seizoen voor het speeddaten in de Noordkop is weer begonnen. De eerstvolgende speeddate avond is op vrijdag 18 september om 19.30 uur in de Draaikolk, Dollardlaan 202 te Den Helder. De kosten bedragen acht euro per persoon. In verband met de tafelindeling is vooraf opgeven noodzakelijk en alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website: www.speeddatedenhelder.nl. tot uiterlijk woensdag 16 september ca. 18.00 uur.

,,Ik organiseer de speeddate avonden sinds begin 2012. Toen ik er eind vorig jaar mee wilde stoppen omdat ik me op andere bezigheden wilde gaan richten, vonden veel deelnemers dit erg jammer, maar gelukkig boden een paar dames spontaan aan het over te willen nemen. Eén van hen is helaas al gestopt, maar gelukkig heeft Krista Smit een groot deel van de organisatie enthousiast opgepakt en nu organiseren we de avonden gezellig samen.", aldus organisator Astrid Boelen.

Wees niet bang dat je te jong of te oud bent om te speeddaten. Je moet wel minimaal achttien jaar zijn, maar verder komen de aanmeldingen uit alle leeftijdscategorieën. De ene keer zijn er wel weinig  aanmeldingen in een bepaalde leeftijdscategorie, maar de volgende keer zijn er dan misschien weer verrassend veel aanmeldingen in die leeftijdscategorie of zelfs uit alle leeftijdscategorieën . ,,Dit is voor ons ook altijd weer een verrassing. Soms denk ik dat we de avond moeten afblazen omdat we te weinig leeftijdsmatches kunnen maken, maar dan komen er soms op het laatste moment ineens zoveel aanmeldingen bij dat we toch bijna iedereen kunnen uitnodigen en soms zelfs twee zalen moeten afhuren om iedereen een plaatsje te geven."

Steeds met dezelfde mensen daten gebeurt ook niet, want Astrid en Krista houden goed in de gaten wie met wie heeft gesproken. Het voordeel van speeddaten boven internetdaten is dat je iedereen gelijk 'in levende lijve' ziet en iemands uitstraling en manier van doen zeggen meestal meer dan duizend woorden. Natuurlijk vindt niet iedereen meteen een geschikte date, maar er zijn regelmatig korte of langere relaties of vriendschappen uit ontstaan en veel deelnemers vinden de speeddate avonden zelf ook al een gezellig en betaalbaar uitje.

Overige informatie over de spelregels van het speeddaten en aanmelding  is te vinden op de website:www.speeddatedenhelder.nl.





speeddate den helder