The Hot Sprockets ook naar Koele Koele

PERSBERICHT

Luttenberg, vrijdag 28 augustus 2015

The Hot Sprockets ook naar Koele Koele

Op zaterdag 19 september vindt voor de tweede maal KOELE KOELE plaats. Zojuist kondigde de organisatie aan dat de Ierse rock ’n roll band The Hot Sprockets ook op het affiche staat. Eerder al werd John Coffey bevestigd, evenals Bökkers.

The Hot Sprockets zijn in eigen land al een doorslaand succes. Met de huidige single ‘Soul Brother’ wordt langzaamaan Nederland veroverd. De Ieren maken rock ’n roll vermengd met Country, Soul en een flinke dosis Blues.

De insteek van KOELE KOELE is simpel: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden.

“Het idee is heel simpel. Wil je nog een mooiere avond beleven? Een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen” aldus Bökkers. Bier, BBQ en Boogie is dan ook het devies. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de koele” aldus bassist Arjan Pronk.

De zandkuil is vroeger (in 1971) ooit eens gebruikt voor een muziekfestival “Hot Love”. De band had al langer het oog op deze unieke plek laten vallen. “Een mooie plek om eens flink te keer te gaan” aldus frontman van Bökkers – Hendrik Jan Bökkers.

Vorig jaar was Koele Koele een groot succes met 1200 bezoekers op een warme nazomeravond.

Kaartjes kosten €17,50 (excl servicekosten) in de voorverkoop. Tickets koop je via de website: www.koelekoele.nl of via lokale voorverkoopadressen. Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 19.00 uur tot 1.00 uur.

Foto: The Hot Sprockets (high res op aanvraag beschikbaar)

KOELE KOELE met o.a. Bökkers, John Coffey en The Hot Sprockets

Zaterdag 19 september

Zandkuil a/d Butzelaarstraat in Luttenberg

Start voorverkoop: vrijdag 21 mei via www.koelekoele.nl

Ticketprijs: € 17,50 excl. servicekosten

www.koelekoele.nl