Lock 'n' Go stopt in Valkenswaard


De gemeente Valkenswaard heeft besloten om te stoppen met Lock 'n' Go. Ondanks het enthousiasme van een aantal vaste gebruikers, bleef het totale gebruik van de fietsenstallingen te laag.

Binnenkort wordt gestart met de herinrichting van de westkant van de Markt en is er geen plaats meer voor de Lock'n'Go-stallingen. Daarnaast ziet de gemeente ook te weinig groei bij de twee andere Lock 'n' Go-stallingen, op de Corridor-oost en bij de bushalte hoek Merendreef-Eindhovenseweg.
Dit heeft geleid tot het besluit van Lock'n'Go om ook de stallingen op de andere locaties te verwijderen.

Vanaf maandag 21 september worden de klemmen (waar geen fiets in staat) op slot gezet en worden er stickers geplakt op het display.
Op maandag 28 september wordt het systeem definitief verwijderd van straat. Fietsen die na 26 september nog in de stallingen staan worden verwijderd en in naast gelegen fietsenrekken geplaatst.
Gebruikers wordt verzocht om vanaf 21 september de fiets elders in Valkenswaard te parkeren en geen gebruik meer te maken van de Lock 'n' Go stallingen.

Borg pasje retour

De leverancier benadert bij hen bekende pasjeshouders over het beeindigen van Lock `n `Go in verband met het terugstorten van de betaalde borg. Heeft u een pasje en wilt u de borg terug, dan kunt u het pasje, onder vermelding van naam, adres, telefoon- en rekeningnummer, opsturen naar:
Lock'n'Go, Postbus 2398, 5600 CJ Eindhoven.
De borg wordt uiterlijk 31 december 2015 teruggestort.

Na 28 september 2015 is het Lock'n'Go-pasje in Valkenswaard niet meer bruikbaar, maar nog wel in Eindhoven.
Voor vragen kunt u contact opnemen via de website www.lockngo.nl