Twee woninginbrekers aangehouden


Twee woninginbrekers aangehouden

Laatste update:
24-09-2015 | 13:14

Leidschendam - Politieagenten hielden 23 september een 21-jarige Hagenaar en een 25-jarige Leidschendammer aan op verdenking van poging woninginbraak aan het Kapelpad. De politiehelikopter ondersteunde bij de zoektocht.

Rond 23.30 kwam een melding binnen dat drie mannen zich verdacht ophielden in een tuin. Hierop kwam de politie ter plaatse inclusief de politiehelikopter om te zoeken naar de verdachten. Al snel zag de politie vanuit de lucht de mogelijke verdachten en konden de agenten op de grond twee van de
drie aanhouden. Een derde verdachte wist te ontkomen. Er werden inbrekerswerktuigen zoals een zaklamp en handschoenen aangetroffen.

Tips? Bel de politie!

Bent u hier getuige van geweest of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de derde verdachte? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Woninginbraken

De politie heeft de aanpak van woninginbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken. Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen
in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.