Europe Racking NV winnaar 2015 in magazijninrichtingbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150925 -- Europe Racking NV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de magazijninrichtingbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Europe Racking NV profileert zich als een betrouwbare, creatieve partner voor haar klanten, die met hen meedenkt en probeert de best mogelijke magazijnoplossingen te bewerkstelligen.’

Europe Racking NV levert al meer dan 30 jaar een breed assortiment hoogwaardige magazijnstellingen aan toonaangevende bedrijven in tal van sectoren en bedrijfstakken over heel Europa. Het bedrijf is weliswaar pas sinds 2013 zelfstandig, maar is voortgekomen uit een afdeling van Bosal en heeft in de voorgaande jaren ruime kennis en ervaring op het gebied van magazijnoplossingen opgedaan. De eigen productie in Nederland, de eenvoudige montage waarbij geen gereedschap nodig is en de flexibiliteit van de magazijnstellingen zijn belangrijke redenen voor klanten om voor Europe Racking te kiezen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Europe Racking NV een vooruitstrevende onderneming die continu bezig is om, in samenwerking met partners en klanten, haar producten en diensten verder te verbeteren en volop investeert in de modernste technieken.

Maatwerkoplossingen

De jury prijst met name haar investering in automatisering, de uitbreiding van de verkoopstaf en het familiekarakter van het bedrijf. ‘Medewerkers vormen het hart van de onderneming. Europe Racking is groot genoeg voor grote projecten en tevens klein genoeg om ook kleine opdrachten te kunnen aannemen. Daarnaast levert zij altijd een oplossing op maat. Daar waar de grootste aanbieders niet buiten hun standaard gaan, is Europe Racking bereid altijd met de klant mee te denken en speciaal voor hem maatwerkoplossingen te fabriceren. Modern geleid, goed geautomatiseerd en met een betrokken team medewerkers. Alle lichten staan op groen voor toekomstig succes. Een mooi voorbeeld van een branchewinnaar in de Nederlandse maaksector’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Andere succesfactoren zijn het vermogen te innoveren en de snelheid van de hele operatie. Europe Racking heeft korte lijnen en snelle levertijden; sneller dan haar concurrenten. Tot slot onderscheidt het bedrijf zich door een uitstekende service, zoals verhuizing van magazijninrichtingen voor opdrachtgevers met hergebruik van bestaande inrichtingen. De Nominatiecommissie is van mening dat Europe Racking onder meer op basis van die gronden in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Meer informatie: https://www.europe-racking.com/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.