Altijd al Energiecoach willen worden? Laat van je horen.


25 september 2015

Wist je dat sommige apparaten met een stekker in het stopcontact energie verbruiken terwijl ze op stand-by staan of 'uit' staan? En weet je welke apparaten dat zijn? Dat- en veel meer - leer je bij de opleiding tot Energiecoach. Deze opleiding wordt aangeboden aan tien vrijwilligers die
Energiecoach willen worden. Tijdens de training word je opgeleid tot Energiecoach: een deskundige vrijwilliger die andere inwoners helpt om zuiniger om te gaan met energie.

De Energiecoach komt bij de mensen thuis en geeft advies en informatie hoe mensen energie en daarmee kosten kunnen besparen. Vind jij het leuk om te leren over energiebesparing in huis, daarover anderen advies te geven, zelfstandig te werken binnen een team? Word dan Energiecoach.
De vacature voor deze vrijwilligersbaan vind je hier.

De Energiecoach is een samenwerkingsproject van Stichting Welzijn Brummen, Woningstichting Brummen, Sprengenland Wonen en de gemeente Brummen.

Solliciteren?

Vind jij het leuk om Energiecoach te worden, zorg dan dat jouw motivatiebrief uiterlijk woensdag 7 oktober binnen is bij Stichting Welzijn Brummen. Stuur je motivatiebrief naar SWB, t.a.v. Karin van Aalst, Postbus 141, 6970 AC Brummen of stuur een mail. Wil je meer informatie over deze
vrijwilligersbaan? Neem dan contact op met Karin van Aalst via 0575 - 56 19 88.