Slotenbeheer


Geplaatst op vrijdag 25 september 2015

In oktober/november start het jaarlijks onderhoud aan de sloten. Dit jaar worden alleen de schouwsloten geveegd en ontvangt de gemeente het slootmaaisel. Als u zelf het slootmaaisel wil ontvangen kunt u dat doorgeven via onderstaande antwoordstrook.

Afvoeren slootmaaisel

Daarnaast worden er ook sloten gemaaid die buiten het reguliere onderhoud vallen. Het betreft de sloten aan de volgende wegen:
Brabantlaan, Brandvenstraat, Dellerweg, Donksedreef,Gelderselaan, Heikantstraat, Hoevenstraat, Hollestraat, de Hoof, Kerkendijk, Kraaiendijk, Kuilerstraat, Kuilvenweg, Limburglaan, Loovebaan, Maarheezerdijk, Michelslaan, Musschotseweg, Parallelweg, Peelrijtweg, Reigerstraat, Ripsvelderweg,
Smulderslaan, Sneppenweg, Stalmansweg, Vaarselstraat, Zomerven.
Van deze sloten ontvangt de grondgebruiker de helft van het slootmaaisel. Wilt u dit slootmaaisel niet ontvangen dan kunt u het tegen kostprijs laten afvoeren. Ook kunt u het slootmaaisel op een alternatieve plek ontvangen. In beide gevallen dient u onderstaand antwoordstrook in te vullen.

Meer informatie

Voor vragen over het vegen van de sloten kunt u vanaf 5 oktober contact opnemen met de Uitvoeringsdienst Openbare werken Asten en Someren, tel. (0493) 671 212.

Antwoordstrook slootmaaisel

Ondergetekende wenst in afwijking van de standaardregeling gebruik te maken van:
OS het afvoeren van het slootmaaisel tegen betaling van EUR 0,90 per m^1 sloot
OS het slootmaaisel ontvangen op andere plek van de eigen grond
OS het slootmaaisel ontvangen op eigen perceel

Het betreft de volgende percelen (adres en kadastraal perceelnummer vermelden):
___________________________________________________________________
___________________________________________________________________
___________________________________________________________________
Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:
Voeg tekening of schets toe.

Dit formulier printen en ingevuld insturen voor 9 oktober a.s. naar gemeente Someren, Antwoordnummer 158, 5710 AG Someren, t.a.v. afdeling RBO.