Dag van het Talent 2015 op 1 november


Ieder jaar vindt op Papendal de Dag van het Talent plaats. Deze dag is speciaal bestemd voor de jonge leden van de vereniging die net lid zijn geworden en nog maar net kunnen tafeltennissen. De trainer of cooerdinator jeugdzaken, ziet in al deze jonge spelers al het talent dat ze in zich
hebben.

Op deze Dag van het Talent, die wordt gehouden op het Nationaal Sportcentrum Papendal, waar alle grote talenten hun trainingen afwerken, kunnen ook deze jonge spelers hun talent laten zien op zondag 1 november.

De spelers kunnen hun fysieke vaardigheden laten zien door het afleggen van allerlei testen in de vorm van spelletjes, daarnaast worden er ook wedstrijden gespeeld. Voor deze dag is het niet nodig dat ze al supergoed kunnen tafeltennissen.

De deelnemers kunnen een superleuke dag tegemoet zien. De deelnemers dienen te worden aangemeld via de afdleing. Het aantal plaatsen voor deelnemers is beperkt. Dus aarzel niet en geef ze op.

Impressie
Benieuwd hoe zo'n Dag van het Talent er uitziet? Bekijk hieronder de video die vorig jaar gemaakt is tijdens de dag voor jonge talentjes.

IFrame