Ondernemersbijeenkomst van 15 oktober verplaatst naar 18 november 2015


Ondernemersbijeenkomst van 15 oktober verplaatst naar 18 november 2015

25 september 2015
In de Oldambtster van september 2015 staat vermeldt dat op donderdag 15 oktober 2105 een ondernemersbijeenkomst plaats zal vinden. Door onvoorziene omstandigheden heeft de organisatie echter moeten besluiten deze avond te verplaatsen naar woensdag 18 november 2015.

Omdat de Oldambtster reeds ter perse was gegaan, was het niet meer mogelijk de datum aan te passen. Dus graag tot ziens op 18 november tijdens de knallende ondernemersavond in de Klinker. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle Oldambtster ondernemers en de leden van het OOG. Dit
evenement maakt onderdeel uit van de gezamenlijke doelstelling van de Ondernemerskring Oost-Groningen en de gemeente Oldambt om de regio op het gebied van economische ontwikkeling en het stimuleren van het ondernemersklimaat nadrukkelijke te profileren. Het belooft, in navolging van eerdere
bijeenkomsten wederom een `knallende' avond te worden. Een avond die ondernemend Oldambt en omstreken niet zouden willen missen.

De Ondernemers ontvangen voor deze avond een digitale uitnodiging.

Meer informatie vindt u op de website www.ondernemersprijsoostgroningen.nl Via deze website kunnen ondernemers zich aanmelden voor de avond.