Scheids bedankt!


"He scheids, bedankt!" Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Daarom doet de NTTB mee aan de Week van de Scheidsrechter. Van 3 t/m 11 oktober bedanken we onze scheidsrechters extra voor hun inzet. En wij niet alleen. Ook jij en jouw vereniging!

Vaak sta je er niet bij stil, maar iedereen is wel eens scheidsrechter. Niet alleen de dames en heren in pak, maar ook jij en je teamgenoot zijn regelmatig actief als scheidsrechter. Daarvoor mogen wij ze best wel eens in het zonnetje zetten. De Week van de Scheidsrechter -3 t/m 11 oktober- is
daarvoor de uitgelezen kans. Maak een erehaag, geef een presentje of doe iets anders ludieks, voor of na de wedstrijd. Laten zien dat je de scheids waardeert. Daar gaat het om.

Scheids bedankt!
Al nagedacht over hoe jij en jouw club de scheids bedanken? Doen! Voor je het weet is het 3 oktober. Weet je al hoe je het aan gaat pakken? Laat het tijdens de Week van de Scheidsrechter (3 t/m 11 oktober) zien op Twitter en Facebook met de hashtag #scheidsbedankt.

Ook andere sporten
Niet alleen in het tafeltennis bedanken we de scheids tijdens de Week van de Scheidsrechter. Ook in 12 andere sporten bedanken ze hun scheidsrechters en juryleden. Want of het nu om een scheidsrechter in het tafeltennis of squash gaat. Een bedankje voor deze helden is altijd op z'n plaats.

Actie
Maak tijdens de Week van de Scheidsrechter een leuke, ludieke of sportieve foto van de scheidsrechter of jou en de scheidsrechter en deel deze met ons via Twitter, Facebook of Instagram. De leukste foto verdient een Tibhar goodie bag, de nummer twee krijgt een Tibhar tas en de nummer drie een
NTTB handdoek. En wie weet wordt jouw foto uitgekozen voor de digitale scheidsrechterposter.