Nieuw seizoen `Auf geht's mit Dorothy' bij TV Oost


vrijdag 25 september 2015 | 12:03 Laatst bijgewerkt: 25-9-2015 | 12:03

Prachtige beelden uit de Alpenlanden gecombineerd met volkstuemliche muziek: vanaf zondag 4 oktober gaat bij TV Oost een nieuw seizoen `Auf geht's mit Dorothy' van start. Maar liefst 15 weken lang kan vanuit de luie stoel de zomer herbeleefd worden met zonnige vergezichten en gezellige muziek.

Voor deze nieuwe serie reisde Dorothy Oosting naar het Schwarzwald, kuuroord Bad Fuessing, Zwitserland, Brandnertal, Ost-Tirol en Defereggental. In elke streek vertelt ze, gekleed in een dirndl uit de regio, iets over de vele bezienswaardigheden, de plaatselijke cultuur en de historie.
Artiesten uit de Alpenlanden zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Eerste uitzending
De eerste uitzending op 4 oktober komt vanaf de prachtige smaragdgroene Aachensee, gelegen tussen het Karwendel- en Rofangebergte, op slechts een uurtje rijden van Muenchen. Een heerlijke regio voor gezinsvakanties. De muziek komt van onder anderen de Amigos, Ladiner, Rudy Giovannini en
Bergfeuer.

Auf geht's mit Dorothy is vanaf 4 oktober elke zondag te zien bij TV Oost om 10.00, 13.00 en 15.00 uur. Informatie over elke aflevering is te vinden op www.rtvoost.nl, waar de uitzendingen ook teruggekeken kunnen worden.

Dorothy Oosting
Dorothy Oosting Foto: RTV Oost
verberg media