Politie zoekt getuigen van beroving


Politie zoekt getuigen van beroving

Laatste update:
25-09-2015 | 14:42

Tiel - Op woensdag 23 september rond 14.00 uur werd op de Gasthuislingelaan een man door drie mannen beroofd van zijn tas met inhoud.

Kort voor de beroving was de man al lastiggevallen door twee jongemannen toen hij op een bankje zat langs de Dode Linge ter hoogte van de supermarkt. Toen hij daar genoeg van had liep hij met de fiets richting de Gasthuislingelaan en fietste daarna richting het centrum. Ter hoogte van Carpe
Diem op deze laan voelde hij dat er hard aan zijn schoudertas werd gerukt. De tas raakte hierdoor los, de man kwam ten val en botste vervolgens tegen een andere fietser aan. Drie mannen gingen er vervolgens met zijn tas vandoor richting de Jehovakerk.







Getuigenoproep



De politie is op zoek naar getuigen die deze beroving hebben gezien of hebben gehoord wie deze daders zijn. Van twee van deze daders is het volgende signalement bekend:



Dader 1: Mollig postuur, zwart kort krullend haar, mogelijk van Marokkaanse afkomst, lengte 1.70 meter, leeftijd ongeveer 18 jaar. De man was gekleed in een donkerkleurige trainingsbroek en droeg ook een schoudertas. Andere kleding is onbekend.



Dader 2: Mager postuur, lengte 1.80 - 1.85, kort zwart krullend haar, mogelijk van Marokkaanse afkomst, leeftijd ongeveer 18 jaar, hij was gekleed in een opvallend wit trainingsjack merk Adidas.



Heeft u iets gezien? Belt u dan met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.



2015467239