Klimmen in het donker in Amersfoort

PERSBERICHT , Amersfoort 17 september 2015

Op 25 september organiseert XL Adventure and Events in Amersfoort klimmen in het donker. Om 21:00 uur starten wel. Ervaar deze spannende uitdaging op 11 meter hoogte.

Vrijdag 25 september is er in Amersfoort de mogelijkheid ons hoogteparcours te ervaren in het donker. De Trail wordt uitgelicht wat het extra spannend maakt. We starten om 21:00 uur en het parcours duurt ongeveer 1,5 uur. Onze canopy trail vindt u op het Out in Action terrein in Amersfoort.

Regelmatig ontvangen we de vraag of we ook na zonsondergang klimmen. Hier bieden we nu de mogelijkheid toe. Begeef je op een hoogte van 11 meter door de bomen en ervaar de sensatie in het donker. Uiteraard wordt het parcours uitgelicht waardoor de beleving nog intenser wordt. Het parcours is ruim 70 meter en bestaat uit 5 verschillende touwbruggen.

We beginnen met een uitgebreide instructie. Je krijgt een klimgordel om en klimt dan eerst naar het circuit op 8 of op 11 meter hoogte. Tussen palen en boomkruinen hangen daar twee touwbanencircuits met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken en klimnetten. Als laatste hindernis tijdens de canopy trail in het klimbos tokkel je van onze 8 meter hoge tokkelbaan omlaag of maak je een vrije val van maar liefst 11 meter. Durf jij het aan!?

Kun je niet op 25 september? Geen probleem op 30 oktober en 27 november hebben we nog een avond canopy gepland! Deelname aan het avondklimmen kan alleen op basis van inschrijving via info@xladventure.nl of 033-4690667