5 Nederlandse multinationals genomineerd voor Beste Werkgevers Awards

vrijdag 25 september 2015 13:39 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Effectory B.V.

Amsterdam, 25 september 2015 - Vijf Nederlandse multinationals zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2015. Deze organisaties behoren tevens tot de 100 Beste Werkgevers van Nederland. Op 6 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaars bekend in Theater Amsterdam.

Genomineerde multinationals (in alfabetische volgorde)

AEGON

ASML

Heerema Marine Contractors

Loyens & Loeff

Vanderlande

Deze vijf organisaties maken dus kans om Beste Werkgever van Nederland te worden. Daarnaast zal een van hen de award voor Beste Werkgever in de branche 'multinationals' in ontvangst nemen. Er zijn meerdere voorwaarden om aan de term multinational te voldoen. Allereerst dient de organisatie van Nederlandse oorsprong te zijn, die in meerdere landen actief is. Daarnaast zijn het allemaal business-to-business profit organisaties. Ten slotte moeten er minimaal 1000 medewerkers actief zijn binnen het bedrijf.

Beste Werkgevers Event 2015

Op dinsdag 6 oktober 2015 reiken Effectory en Intermediair de volgende prijzen uit tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam:

- Beste Werkgever met minder dan 1.000 medewerkers

- Beste Werkgever met meer dan 1.000 medewerkers

- Hoogste stijger Beste Werkgevers Score t.o.v. 2014

- Verschillende branchewinnaars, waaronder de winnaar in de branche 'multinationals'

Het evenement is een inspirerende dag voor CEO's, HR professionals en arbeidsmarktcommunicatie-specialisten. In 2014 waren er meer dan 400 gasten aanwezig om kennis te vergaren en te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Geinteresseerden zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich aanmelden via www.beste-werkgevers.nl.

Beste Werkgevers Onderzoek

Het Beste Werkgevers Onderzoek is dit jaar voor de vijftiende keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Inmiddels zijn de 100 genomineerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieen; 'meer dan 1.000 medewerkers' en 'minder dan 1.000 medewerkers'. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. In totaal beoordeelden 201.029 medewerkers uit alle Nederlandse arbeidsmarktsectoren hun werkgever.

Over Effectory

Effectory verzamelt feedback van medewerkers en (interne) klanten om organisaties duurzaam te verbeteren. Effectory is Nederlands marktleider op het gebied van innovatief medewerkersonderzoek. Effectory is een zelfsturende organisatie en heeft 150 medewerkers.

Over Intermediair

Intermediair.nl is al 50 jaar het grootste carriereplatform voor hoogopgeleiden en is toonaangevend op het gebied van recruitmentmedia. Met het digitale Intermediair Magazine en Intermediair.nl biedt Intermediair hoogopgeleid Nederland inspiratie, informatie en het beste vacatureaanbod. Intermediair is onderdeel van VNU Vacature Media