Lil Kleine cadeautje voor leerlingen Vierbeek College

Lil Kleine cadeautje voor leerlingen Vierbeek College

Oosterbeek – Een prachtig vernieuwde school en een optreden van rapper Lil Kleine maken vrijdag 25 september een geweldige dag voor leerlingen van het Vierbeek College in Oosterbeek. Het dak ging er gelukkig alleen spreekwoordelijk af.

De finalisten van ‘Vierbeek College got talent’ trakteerden de leerlingen en bezoekers op mooie optredens. Daarna verrichtte wethouder Jasper Verstand samen met de leerlingen de opening van de school. Het feest was compleet toen de populaire rapper Lil Kleine het podium beklom. Ook de leerlingen van basisschool de Marlijn, die bij Vierbeek College in het gebouw zitten, genoten van het optreden.

Na een jaar hard werken is de interne verbouwing van Vierbeek College aan de Wijnand van Arnhemweg gereed. Het leerwerkcentrum, de trots van de school, is sinds kort in bedrijf. Hierdoor kunnen de bovenbouwleerlingen in een stimulerende omgeving leren en werken, en worden ze optimaal voorbereid op hun toekomst. “Het ruikt hier naar appeltaart en smeerolie”, zegt directeur van het Vierbeek College Wim van Schaik.

Voor de zomervakantie hebben de onderbouwleerlingen van het Vierbeek College al een geweldig nieuw onderkomen gekregen aan de Utrechtseweg, samen met De Vaart (speciaal onderwijs in basisschoolleeftijd). Alle leerlingen krijgen nu les in moderne en uitdagende leeromgevingen die goed aansluiten bij hun behoeften.