Rondleiding Ericsson

Zoals bekend is de realisatie van de OLON MediaHub nu een feit en worden de eerste omroepen aangesloten op de OLON MediaHub. Om het resultaat van de OLON MediaHub te laten zien en nader toe te lichten wordt er op zaterdagochtend 26 september 2015 (voor de ALV) een presentatie en rondleiding

georganiseerd over de OLON MediaHub.

Een meer gedetailleerde invulling van het programma zal nog volgen maar omvat in ieder geval een presentatie over de realisatie van de OLON MediaHub en alle (technische) mogelijkheden en een rondleiding door de onlangs geheel nieuw ingerichte Master Control Room van Ericsson. Dit indrukkwekkende verbindingscentrum heeft niet alleen een belangrijke rol voor diverse audiovisuele verbindingen in Nederland maar zal voor Ericsson ook het internationale knooppunt van alle audiovisuele verbindingen gaan worden. Ook de signalen van de reeds aangesloten lokale omroepen op de OLON MediaHub zullen straks via deze nieuwe MCR verlopen en hier dus ook zichtbaar zijn.

Aan het eind van de rondleiding zal ook een lunch worden aangeboden.

Aangezien voor een bezoek aan de MCR accreditatie is vereist dient u zich van te voren aan te melden bij de OLON voor deelname aan deze presentatie/rondleiding. Er is een maximum van 50 personen voor de rondleiding dus als je wilt deelnemen, meld je dan snel aan!

Locatie: Mediapark, Hilversum

Datum: zaterdag 26 september 10.00 - 12.30 uur