ENTZA update: Startbijeenkomst en overdracht


23 september 2015

ENTZA update: Startbijeenkomst en overdracht

[IMG]

Op dinsdag 8 september zijn vertegenwoordigers van de 8 kinderopvangorganisaties die zich vanaf 1 augustus bezighouden met de kwaliteit van de VVE uitvoering samen met de Schoor en de Gemeente bij elkaar gekomen.

Deze startbijeenkomst was bedoeld om kennis en eerste ervaringen te delen en verder vorm te geven aan de overdracht van kwaliteit, expertise en organisatie van het werk in de praktijk door de Schoor.

Daarbij heeft Het team Jonge Kind van De Schoor en De Gemeente hun plan van aanpak voor de komende periode gepresenteerd. Waarin o.a. ingegaan wordt op de inzet van HBO coaches en zijn wensen voor het definitieve plan voor de inhoudelijke overdracht geinventariseerd.

Bij deze startbijeenkomst is besloten tot een regelmatig overleg in deze zelfde setting en/of vertegenwoordiging als de Werkgroep Het Jonge Kind. Met vaste agendapunten als: intercollegiale uitwisseling, een thema onderwerp (HBO-coaches, doorgaande lijn etc.); info voorziening, praktische
zaken; opstellen van een nieuw kwaliteitskader. De overnamepartners zijn enthousiast en leergierig en zullen ook ondersteuning genieten vanuit ENTZA (Expertisenetwerk nul tot zes jaar Almere).