Vrijwilligersdag 2015 in Valkenburg aan de Geul


Op zaterdag 17 oktober 2015 vindt de Vrijwilligersdag in Valkenburg aan de Geul plaats.

De Vrijwilligersdag wordt aangeboden aan vrijwilligers die actief zijn in Valkenburg aan de Geul. De dag begint om 14.30 uur en zal rond 20.00 uur zijn afgelopen.

De vrijwilligers worden om 14.30 uur ontvangen in het Stella Maris College door het team en de leerlingen van Adelante. Vervolgens bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop naar keuze. De Vrijwilligersdag wordt afgesloten met een buffet.

De volgende workshops worden aangeboden:

1. Basiscursus computeren
2. Voorstelling Bokkenrijders
3. Huisbrandjes (in de keuken)
4. Valkenburgs Dialect
5. Natuurwandeling (plus dieren)
6. Kunstroute Valkenburg (wandeling)
7. Crea Bea (Verjaardagscadeautjes maken)
8. Film (De Mijnen)
9. Bowlen
10. Geluksworkshop
11. Koersbal

Mocht u als vrijwilliger actief zijn in Valkenburg aan de Geul en belangstelling hebben in deze dag, dan bent u van harte welkom. Indien uw vereniging of stichting geen schriftelijke uitnodiging heeft ontvangen van de gemeente Valkenburg aan de Geul dan verzoeken wij u uw belangstelling,
liefst via email mail, kenbaar te maken bij uw verenigingsondersteuner Diana Derkx, d.derkx@polfermolen.org. Voorkom teleurstelling en reageer tijdig want vol=vol. De inschrijfdatum sluit op 04-10-2015.

De organisatie van deze dag is in handen van de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met de Kunst- en Cultuurraad, de vrijwilligerscentrale en de Informele Zorggroep en wordt begeleid door de combinatiefunctionaris verenigingsondersteuning.