Politie zoekt wielrenner na mishandeling


Politie zoekt wielrenner na mishandeling

Laatste update:
28-09-2015 | 13:19

Laren - De politie is op zoek naar een wielrenner die vrijdagochtend 18 september op de Naarderstraat een jongen mishandelde.

Rond 11.00 uur fietste een over de Naarderstraat in Laren NH richting Ter Gooi ziekenhuis. Tijdens het fietsen werd hij ingehaald door twee wielrenners. Een van de wielrenners duwde de jongen hard aan de kant omdat hij er niet goed door kon. Waarop de jongen schrok en er een woordenwisseling
ontstond. Dit liep uit de hand en een van de wielrenners sloeg de jongen twee keer in zijn gezicht. De andere wielrenner bleef ondertussen schelden. Getuigen van dit incident belde vervolgens de politie, maar de mannen waren al weggefietst richting Ter Gooi ziekenhuis.

Signalement

Het gaat om twee mannen rond de 50 a 60 jaar oud. Een van de mannen had oranje/blauwe wielerkleding aan, de andere had een blauwe jas. Een van de mannen had een sikje.

Getuigenoproep

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of weet u wie deze mannen zijn. Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Dan kan op nummer 0800-7000.