Kermis Vessem


Van zaterdag 3 oktober tot en met dinsdag 6 oktober is het weer kermis in Vessem. Op zaterdag 3 oktober openen wethouder Chris Toenissen en Fay Slootweg om 18.30 uur de kermis. Dit doen zij op het kermisterrein onder begeleiding van de fanfare. De stoet vertrekt om 18.25 uur vanaf D'n Boogerd.
Na de opening van de kermis gaat de stoet terug naar D'n Boogerd, waar wethouder Chris Toenissen de loterij van Jong Nederland officieel opent om 18.45 uur.

Gratis kermisuurtje en kleurplatenactie voor kinderen

Op maandagmiddag 5 oktober tussen 14.30 uur en 15.30 uur is er voor kinderen uit Vessem tot en met groep 8 een gratis kermisuurtje. Daarnaast krijgen de kinderen op school kleurplaten uitgedeeld die ze zaterdag op de kermis kunnen inleveren bij Jong Nederland in D'n Boogerd. Als beloning
krijgen de kinderen munten die inwisselbaar zijn bij de poliep, de botsauto's, de trampoline en de draaimolen. Ook dit geldt voor kinderen uit Vessem tot en met groep 8. Verder is het ook voor kinderen die op het speciaal onderwijs zitten mogelijk om mee te doen. De kleurplaten zijn
verkrijgbaar bij Super Service Henst. Op dinsdagavond 6 oktober horen de kinderen bij Jong Nederland in D'n Boogerd wie er gewonnen heeft. De prijswinnaars krijgen een cadeabon!

Verkeersmaatregelen tijdens Vessem kermis

Tijdens de kermis zijn tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht. Denk hierbij aan wegen die afgesloten zijn tussen zaterdag 3 oktober 17.00 uur en dinsdag 6 oktober 20.00 uur. Kijk op de gemeentelijke website voor een plattegrond en de beschrijving van de verkeersmaatregelen.

De gemeente Eersel wenst u een fijne kermis!