Vakbeurs Foodspecialiteiten 2015 is van start gegaan


De vakbeurs Foodspecialiteiten 2015 is van start gegaan. De voorzitter van de Stichting KDWN, Wim Maassen van den Brink, en Vakcentrum-voorzitter Harrie ten Have verrichtten de openingshandeling. De vakbeurs is dinsdag 29 en woensdag 30 september open van 13.00 tot 22.00 uur in Expo Houten.

De beurs voor foodprofessionals biedt het grootste aanbod aan binnenlandse en buitenlandse kazen en delicatessen voor de detailhandel van Nederland. Meer dan 150 exposanten tonen hun producten en diensten op de beursvloer. Ook dit jaar biedt de beurs informatie over onder meer kaas,
delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees en winkelinrichting. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om zo in te spelen op nieuwe trends en het wisselende koopgedrag van de consument. Ook is er
voldoende gelegenheid om de noviteiten van dit jaar te bekijken en ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.

Vorig jaar bezochten bijna 5500 branchegenoten de Vakbeurs Foodspecialiteiten en de Vakbeurs AGF Detail.

Meer nieuws

* Vakbeurs Foodspecialiteiten 2015 is van start gegaan
* Miljoenennota kon beter voor ondernemers
* Workshop 'Flirten met je klant'
* Pilot Duurzame Inzetbaarheid van start
* Webinar over wijzigingen pensioenregeling BpfL

Bekijk het nieuwsarchief