Bekendmakingen vanaf nu volledig digitaal


Vanaf 7 oktober 2015 maakt de gemeente Bladel alle officiele bekendmakingen van kennisgevingen van ontwerpbesluiten, besluiten, aanvragen en meldingen (verleende vergunningen, ontvangen aanvragen en dergelijke) bekend in het elektronisch gemeenteblad op www.overheid.nl en
www.officielebekendmakingen.nl. Deze link is ook terug te vinden op www.bladel.nl.

Het elektronisch gemeenteblad is vergelijkbaar met de officiele gemeenteberichten zoals wij die nu nog plaatsen in `De Kempenaer'. Als service zullen wij na 7 oktober 2015 verkorte berichten over de kennisgevingen uit het gemeenteblad in dit weekblad blijven plaatsen. De digitale versie is de
rechtsgeldige bekendmaking.

Via de website van officiele bekendmakingen kunt u zich gratis aanmelden voor een attenderingsfunctie voor berichten uit de buurt.

Wennen

Deze nieuwe manier van bekendmaken is wennen. Daarom plaatst de gemeente als service verkorte berichten over de bekendmakingen in de Kempenaer. Op deze manier kunt u wennen aan en bekend worden met de nieuwe manier van bekendmaken.

Hoe vind ik het digitaal Gemeenteblad

Het digitaal Gemeenteblad van Bladel is te vinden via www.overheid.nl of www.bladel.nl/bekendmakingen. Op www.overheid.nl kunt u via de zoekfunctie alle bekendmakingen van de gemeente Bladel bekijken.

Handleiding

Hieronder staan een aantal afbeeldingen die u kunnen helpen om de bekendmakingen op www.overheid.nl te vinden.

Hoe zoeken

U kunt zoeken op de bekendmakingen alleen bij u in de buurt.

Dit kunt u doen door te klikken op "Berichten over uw buurt" in het midden van het scherm.

Persoonlijke e-mail ontvangen?

Ook kunt u een e-mail krijgen met de bekendmakingen die

voor u het meest interessant zijn. Dit kunt u doen door u aan te melden via de button "Blijf op de hoogte"

In een aantal stappen kunt u zich aanmelden voor de persoonlijke e-mail service.

Drie verschillende manieren

Via "eenvoudig zoeken" , "zoeken op de kaart" of "uitgebreid zoeken" kunt u de bekendmakingen op de gewenste manier zoeken en lezen.