Welke Naardense Waarden wilt u terugzien in Gooise Meren?


De mogelijkheid om te sporten wordt door veel inwoners als een belangrijke `Waarde van Naarden' gezien. In april 2008 demonstreerden Naardense kinderen met succes voor de uitbreiding van de sportfaciliteiten

Dat de gemeente Naarden per 1 januari 2016 opgaat in de nieuwe gemeente Gooise Meren, brengt voor u als inwoner veranderingen met zich mee. Maar u wilt ongetwijfeld dat bepaalde dingen juist behouden blijven. Daarover gaat het in het participatietraject `De Waarden van Naarden'.

Meer dan 700 inwoners hebben voor de zomer meegedacht over de `Waarden van Naarden'. We weten nu wat Naarders het belangrijkst vinden. Dat zijn waarden zoals zwemmen, sport, veiligheid, groen, verenigingsleven en cultuur.

Maar hoe nu verder met deze waarden? En bent u eventueel bereid om zelf aan het behoud van deze waarden een bijdrage te leveren, bijvoorbeeld in de vorm van tijd of geld? Misschien mist u in onze lijst waarden die u juist belangrijk vindt. Ook dat willen we graag weten.

Hoe kunt u meedoen?

U kunt meedoen via www.waardenvannaarden.nl. Daar vindt u ook alle achtergrondinformatie. Wilt u liever schriftelijk deelnemen? Ga dan langs bij de receptie van het Stadskantoor (Raadhuisstraat 2) en vul ter plekke het formulier in. De peiling loopt tot 20 oktober 2015.

Op de foto: De mogelijkheid om te sporten wordt door veel inwoners als een belangrijke `Waarde van Naarden' gezien. In april 2008 demonstreerden Naardense kinderen met succes voor de uitbreiding van de sportfaciliteiten