Nachtelijkse werkzaamheden Velsertunnel


vrijdag, 9 oktober 2015

door: webmaster

De Velsertunnel is vanaf maandag 12 oktober tot en met vrijdag 16 oktober elke nacht deels afgesloten. De tunnel is dicht tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Een tunnelbuis blijft open; verkeer richting Beverwijk kan door de tunnel blijven rijden. Verkeer richting IJmuiden rijdt via de
calamiteitenbogen en de Wijkertunnel. Rijkswaterstaat voert voorbereidende werkzaamheden uit voor de renovatie in april 2016.

Op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 oktober is tussen 20.00 en 05.00 uur de A208 Haarlem richting Beverwijk afgesloten. De afsluiting is ter hoogte van Velserbroek. Het verkeer wordt omgeleid met gele bebording. Deze afsluiting is voor het vervangen en herstellen van het asfalt en de
geleiderail. Ook bij de op- en afritten van de A22 aan de noordzijde van de Velsertunnel (Beverwijk-Velsen Noord) voert de provincie werkzaamheden uit vanwege de Velsertraverse die verkeershinder kunnen veroorzaken.

Bij bovengenoemde data maken we een voorbehoud. Sluitingen in de Velsertunnel kunnen schuiven of niet doorgaan vanwege een storing of vanwege onverwachte werkzaamheden in de Wijkertunnel.