Vierde zonnepark van start op 9 oktober

LochemEnergie opent haar vierde zonnepark voor collectieve opwek van groene stroom. Als inwoner van de gemeente Lochem kunt u zich inschrijven als u lid bent of wordt van LochemEnergie.

Niet zelf investeren

Zonneparken zijn er voor mensen die wel zonne-energie willen opwekken, maar geen geschikt dak hebben of niet zelf willen investeren in zonnepanelen. In het zonnepark op bedrijventerrein Aalsvoort in stad Lochem komen 360 zonnepanelen. Het zonnepark levert daarmee voor ongeveer 30 tot 40 huishoudens groene stroom.

Braakliggend bedrijventerrein

Het zonnepark op Aalsvoort is een park op de grond. De gemeente Lochem heeft een braakliggend stuk industrieterrein ter beschikking gesteld aan de leden van LochemEnergie, waarmee weer een stapje gezet is op weg naar een energieneutraal Lochem.

Inschrijven?

Op 15 oktober is er een informatieavond voor belangstellenden in stad Lochem in het Stadshuus, Markt 3 in Lochem en op 29 oktober in Het Hart, Jolinkweg 2 in Eefde. U kunt inschrijven voor het zonnepark of de informatieavond via info@lochemenergie.net. Huishoudens die al op de wachtlijst staan, krijgen als eersten zonnepanelen toegewezen. Op www.lochemenergie.net vindt u meer informatie over het zonnepark.