Ondernemers en organisaties opgelet!


Actueel

Hebt u grensoverschrijdende ambities en bent u op zoek naar inspiratie? Bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden bij EUREGIO voor grensoverschrijdende activiteiten tot EUR 50.000 (maximaal EUR 25.000 subsidie)? Of hebt u al een leuk projectidee maar nog niet de geschikte partner? Dan nodigen
wij u van harte uit voor de EUREGIO-bijeenkomst `Bouwstenen voor de grensregio' op 5 november 2015 in Borne.

Aangezien organisaties aan beide kanten van de grens zijn uitgenodigd, is dit voor u dus ook een kans om uw netwerk over de grens te vergroten!

Programma

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en een interactief programma krijgt u inzicht in do`s and don`ts bij grensoverschrijdende projecten en zult u meer te weten komen over de (vernieuwde) laagdrempeligere aanvraag-en afwikkelprocedures bij subsidies tot 25.000 euro. We sluiten de bijeenkomst op
een informele manier af met een netwerklunch bij de projectmarktplaats. Zo kunt u tijdens een hapje en een drankje kennis maken met potentiele partners aan de andere kant van de grens. Bij voldoende aanmeldingen wordt ook een thematische speeddating georganiseerd.

Organisaties of ondernemers die zich bezig houden met de thema's MKB, werken, leren, natuur, milieu, landschap, structuur, demografie, veiligheid, gezondheid en cultuur zijn van harte welkom!

Meer info

Aanmelden

U kunt zich tot 30 oktober 2015 aanmelden via de volgende link: https://goo.gl/7vP0Lx

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Eventuele vragen kunt u stellen aan Maaike Veelers (e-mail: m.veelers@euregio.nl of tel. 0031 53 460 51 24).