Projectteamleden gezocht in Bomenbuurt en Oud Rijswijk


Gepubliceerd op: 20 oktober 2015, Laatst bewerkt op: 20 oktober 2015

Voor deelname aan een Energiebesparingscampagne in de Bomenbuurt en Oud Rijsiwjk zoeken gemeente en het Energieloket mensen die willen meedenken en meehelpen.

Binnenkort start de 4e energiebesparingscampagne in de Bomenbuurt en Oud Rijswijk. De gemeente en het Energieloket zoeken bewoners in beide wijken om hen een zetje in de rug geven bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Zo wordt samen gekeken naar welke maatregelen interessant zijn en
hulp geboden bij het selecteren van geschikte bedrijven en goede offertes. Als er veel mensen meedoen, kan dit natuurlijk interessante kortingen opleveren (meer info over de campagne: (www.energieloket.info)

Oproep

De gemeente en het Energieloket willen de campagne graag met en voor de bewoners doen. Daarom zijn de initiatiefnemers op zoek naar bewoners uit de Bomenbuurt en Oud Rijswijk om het projectteam te komen versterken. Wilt u meepraten over de maatregelen waarvoor offertes aangevraagd moeten
worden en meebeslissen over de keuze van de bedrijven, meld u aan via duurzaamrijswijk@rijswijk.nl.

Het projectteam komt twee of drie keer bijeen om te praten over de te kiezen maatregelen, eisen aan de maatregelen en aan de bedrijven en de selectie van het bedrijf (of bedrijven).



* Deel Projectteamleden gezocht in Bomenbuurt en Oud Rijswijk op Facebook
* Twitter