Bemmelnaar aangehouden wegens bezit hard- en softdrugs


Bemmelnaar aangehouden wegens bezit hard- en softdrugs

Laatste update:
20-10-2015 | 11:52

Bemmel - De politie heeft op maandag 19 oktober een 24-jarige man uit Bemmel aangehouden wegens het bezit van hard- en softdrugs. Agenten troffen drugs bij hem aan nadat hij een eenzijdige aanrijding had veroorzaakt. Daarnaast bleken er in zijn woning softdrugs en meerdere soorten harddrugs te
liggen.

Omstreeks 15.30 uur kreeg de politie een melding dat er op het Kattenlegerse pad in Bemmel een auto in een droogstaande sloot lag. Toen agenten daar aankwamen, troffen zij de 24-jarige bestuurder en een bijrijder naast de auto aan. Aangezien er een henneplucht geroken werd, besloten de agenten
de inzittenden te controleren. De bijrijder bleek een gebruikershoeveelheid hennep bij zich te hebben. Bij de bestuurder werden harddrugs aangetroffen, namelijk 10 XTC-pillen en een wikkel speed. Op basis hiervan werd besloten nader onderzoek te verrichten in de woning van de Bemmelnaar.
Tijdens een zoeking stuitte de politie op verschillende soorten harddrugs, namelijk speed (30 gram), XTC-pillen (71) en GHB (25 ml). Daarnaast lag er behoorlijke hoeveelheid hennep (440 gram).

De 24-jarige bewoner is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

drugs

2015510147