Kom ook naar het vrijwilligersfeest op donderdag 19 november!


Op donderdag 19 november 2015 vindt in dorpshuis `De Rotonde' in Niekerk het jaarlijkse vrijwilligersfeest plaats. De Vrijwilligerscentrale Grootegast biedt alle vrijwilligers uit de gemeente Grootegast de avond aan als blijk van waardering voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Uitreiking vrijwilligersprijs

Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de gemeentelijke vrijwilligersprijs door burgemeester Kor Dijkstra. Dit jaar bestaat de prijs uit drie categorieen: een groep vrijwilligers, een persoon en een nieuw initiatief. Natuurlijk is er ook ruimte om te netwerken onder het genot van een
hapje en een drankje. De muzikale omlijsting wordt dit jaar verzorgd door `Take It Easy' uit Marum. Kortom: voldoende reden om te komen!

Aanmelden

Alle vrijwilligers zijn van harte welkom van 20.00 tot 23.00 uur in `De Rotonde', Bloemersmastraat 1-B in Niekerk. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Meldt u zich wel even aan onder vermelding van uw naam, de organisatie waarvoor u zich vrijwillig inzet en het aantal personen waarmee u naar
het vrijwilligersfeest komt. Dit kan tot en met 12 november 2015 via het Zorgloket, tel. 0594 - 69 57 50 of via vrijwilligerscentrale@grootegast.nl[IMG].

Tot 19 november!