Hollands Kroon zoekt nog steeds Nieuwe Helden!


Gezocht Nieuwe Helden van Hollands Kroon

Aanmelden kan alleen deze week nog!

Gemeente Hollands Kroon is met 1%Club sinds 7 oktober jl. op zoek naar de Nieuwe Helden van Hollands Kroon voor een landelijke pilot crowdfunding. Nieuwe Helden zijn actieve en betrokken inwoners die een bijzondere bijdrage leveren aan hun buurt, omgeving of dorp.

Inwoners, verenigingen of organisaties uit Hollands Kroon met een idee of project waarvoor men geld wil inzamelen, kunnen zich nog tot en met donderdag 29 oktober 2015 aanmelden om deel te nemen aan de pilot crowdfunding. Aanmelden kan heel eenvoudig door het invullen van het google form:
`aanmeldformulier Nieuwe Helden van Hollands Kroon'. Op het formulier vult u in: een omschrijving van uw project, een beknopt budgetoverzicht, het doel van uw project en welke acties u wilt ondernemen om geld in te zamelen. Heeft u vragen over crowdfunding of wilt u hulp bij het invullen van
het formulier, neem dan contact op met de gemeente of mail naar 1%Club (nieuwehelden@oneprocentclub.com). Zij nemen dan spoedig contact met u op.

Wat kunt u verwachten?

Uit alle inzendingen worden drie pilotprojecten geselecteerd. De drie geselecteerde projecten starten onder begeleiding van de gemeente en 1%Club een eigen crowdfundingcampagne, waarmee ze zelf geld ophalen om hun project daadwerkelijk te realiseren. De drie pilotprojecten starten hun campagne
medio november 2015. Nog voor het einde van dit jaar zijn de pilotprojecten afgerond!

De voordelen van meedoen aan de pilot:

* U wordt professioneel begeleid door de gemeente en 1%Club: u krijgt een masterclass crowdfunding en daarnaast ondersteuning & advies.
* U profiteert van de kennis en het netwerk van de gemeente en 1%Club.
* Op het moment dat u 50% van uw doelbedrag weet te realiseren met crowdfunding, wordt de overige 50% vanuit de gemeente aangevuld (tot een maximum van EUR2.500,-).

Zelf aan de slag met crowdfunding!

Crowdfunding draait om het activeren van uw eigen netwerk. U moet daarom in staat zijn uw eigen netwerk te inspireren, motiveren en te laten participeren.
Benieuwd hoe u dat kunt aanpakken? Bekijk dan het filmpje met crowdfunding tips: 10 gouden regels voor succesvol do-good crowdfunding

Wilt u meer informatie? Ga dan naar Nieuwe Helden!