Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Ondernemer van het..


Kiwanisclub Cranendonck organiseert dit jaar samen met de gemeente Cranendonck en Ondernemers Contact Cranendonck voor de vierde keer de Ondernemer van het jaar verkiezing.

Op zaterdagavond 7 november wordt tijdens een feestelijk verkiezingsevent de winnaar bekend gemaakt. In dit artikel leest u hierover meer.

Genomineerden
De jury heeft zeven genomineerden aangewezen. De volgende ondernemers maken in 2015 kans op de titel Ondernemer van het Jaar 2015.

Categorie 'Grote bedrijven' (bedrijf met meer dan 15 werknemers):

- ASK Renovatie (Budel)

- CSB Installatietechniek (Budel)

- De Budelse B.V. (Budel)

- Varkenshouderij P.J.T.W. van der Linden (Maarheeze)

Categorie 'Kleine bedrijven' (bedrijf tot 15 werknemers):

- Timmeratelier Bert Stevens (Soerendonk)

- Twan Bierings Transport (Maarheeze)

- Wingsprayer (Maarheeze)

Genomineerd, en dan?
De genomineerde bedrijven worden door de jury bezocht, waarna zij voor iedere categorie een winnaar selecteert. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens het verkiezingsevenement op zaterdag 7 november 2015 in De Borgh te Budel.

Feestelijk verkiezingsevent
Zaterdag 7 november 2015 in De Borgh te Budel worden tijdens het feestelijke verkiezingsevent de winnaars van Ondernemer van het Jaar 2015 bekend gemaakt. Er zijn zeven genomineerden voor de Ondernemer van het Jaar. Ook zal de winnaar van de ProductPrijs bekend worden. Net zoals bij voorgaande
verkiezingen heeft Kiwanisclub Cranendonck via haar Stichting telkens de initiatieven van verschillende goede doelen organisaties kunnen ondersteunen. Dit jaar is dat de Vriendenbus Cranendonck.

Toegangskaarten en meer informatie
De kaarten voor deze geheel verzorgde slotavond kosten EUR 95 per stuk. Een gedeelte hiervan gaat rechtstreeks naar het goede doel "de Vriendenbus Cranendonck". Deze kaarten zijn te bestellen via de website www.ovhj2015.nl.