Inbrekers Schuddebeursstraat Rotterdam op heterdaad aangehouden


Inbrekers Schuddebeursstraat Rotterdam op heterdaad aangehouden

Laatste update:
27-10-2015 | 14:40

Rotterdam - Maandagochtend zijn twee mannen aangehouden voor een poging inbraak in een woning aan de Schuddebeursstraat in Rotterdam-Zuid.

Een alerte buurtbewoner ziet maandagochtend rond tien uur drie mannen zich verdacht ophouden rond een woning aan de Schuddebeursstraat. De buurtbewoner belt de politie en kan goede signalementen geven. Deze worden via de politiemeldkamer verspreid aan alle agenten. Ook cameratoezicht kijkt
mee. Die zien de mannen nog op de Schuddebeursstraat zelf lopen. Toegesnelde agenten kunnen een van de mannen in de straat aanhouden. De man droeg inbrekerswerktuig bij zich.

Op de Slinge arresteren agenten de tweede verdachte. De aangehouden mannen zijn Rotterdammers van 28 en 39 jaar en hadden beiden nog diverse boetes open staan.

Bij de woning troffen agenten verschillende braaksporen aan die de Forensische Opsporing verder onderzoekt. Ook wordt een buurtonderzoek gedaan. Heeft u iets gezien of informatie die van belang kan zijn, vragen wij u te bellen met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.