Lingeriewebshop Annadiva wint FD Gazellen Award

dinsdag 27 oktober 2015 07:25 Economie

Dit is een origineel bericht van Annadiva - Lingerie & Badmode t/m cup J

Annadiva is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De online retailer is uitgeroepen tot FD Gazelle 2015.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om mee te dingen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar vereist. In deze twaalfde editie krijgt Annadiva de award in de regio Noord-Brabant en Limburg.

Marielle van Werven, eigenaresse van Annadiva, reageert: "We zijn enorm blij met deze prijs. Toen ik drie jaar geleden met Annadiva startte, had ik nooit durven dromen dat het zo'n groot succes zou worden. Ik ben alleen en vanuit huis begonnen. Nu heb ik 15 werknemers in dienst op het hoofdkantoor in Rosmalen en in de winkel in Nijmegen. We hopen de sterke groei ook de komende jaren door te zetten. Zo staat er een Duitse webshop op de planning en willen we in Nederland nog meer winkels openen."

Met het winnen van de FD Gazellen Award maakt Annadiva ook direct kans op de Gouden Gazellen Award, de prijs die wordt uitgereikt aan de snelste groeier binnen de provincie en omzetcategorie.

De Gouden Gazellen worden uitgereikt op 24 november in Breda. Op 10 december vindt een Grande Finale plaats in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waarbij prijzen worden uitgereikt voor onder andere het aanstormend talent, de diversiteitsprijs en de prijs voor de meest internationaal opererende FD Gazelle.

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop, online sinds 2012. In slechts een paar jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en Belgie.