Den Haag in actie voor vluchtelingenkinderen


28 oktober 2015, Voorburg

Den Haag gaat zich drie dagen extra hard inzetten om UNICEF te ondersteunen in hun werk voor de Syrische vluchtelingenkinderen.

In Syrie en de buurlanden leven ruim 7,5 miljoen kinderen onder erbarmelijke omstandigheden. UNICEF zorgt in de regio voor o.a. schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen, basisgezondheidszorg en het behandelen van ondervoeding. Hier is geld voor nodig!

Vluchteling, maar vooral gewoon kind!

Van 28 t/m 30 oktober 2015 zullen de uitzendingen van Den Haag FM en Den Haag TV live worden uitgezonden vanuit cafe Millers op het Plein in Den Haag. Tijdens deze 'kijkradio' uitzendingen, die toegankelijk zijn voor publiek, zullen diverse acties en veilingen gehouden worden om geld voor
UNICEF in te zamelen. Met een donatie van 5 euro kan al voor een deken voor de koude nachten gezorgd worden en voor 10 euro kan je een ondervoed kind een week lang van voeding voorzien. Uiteraard kan een donatie, contant of pin, ook 'bezorgd' worden bij Cafe Millers.

Tijdens deze drie dagen met live uitzendingen zullen veel bijzondere gasten acte de preseance geven. Ook is er deze drie dagen veel live muziek met optredens van o.a. Tim Akkerman, Friends of the Family, Pat Smith en Playground Zer0 DJ Set.

Deze actie wordt gesteund door de Haagse sponsoren T-Mobile, Rabobank Regio Den Haag, eVision, en Millers waardoor 100% van opbrengst ten gunste komt van UNICEF.

* Meer informatie over deze actie