Vergunningaanvragen Koningsdag 2016


Gepubliceerd op: 14 oktober 2015
Koningsdag 2016 wordt volgend jaar gevierd op woensdag 27 april 2016. In verband met de voorbereidingen en de veiligheid van dit feest is het noodzakelijk om alle evenementen en andere activiteiten waar een vergunning voor nodig zijn, vroegtijdig in beeld te hebben.
Ondernemers, verenigingen en particulieren die op Koningsdag een evenement of andere activiteiten willen organiseren worden verzocht om zo snel mogelijk een vergunning aan te vragen.

Een vergunning is in ieder geval nodig voor:

* het houden van een evenement, het plaatsen van een kraam voor de verkoop van etenswaren, een podium, of een tent;
* het schenken van zwak alcoholische drank in de openbare ruimte, zoals het plaatsen van een biertap. Dit geldt ook voor terrassen welke niet vallen onder de exploitatie - en/of horecavergunning. Er wordt geen tapontheffing verstrekt aan particulieren.

U kunt voor meer informatie en voor het downloaden van het aanvraagformulier terecht op de pagina Evenementenvergunning.

Vergunningaanvragen moeten compleet voor 1 december 2015 zijn ingediend bij de Gemeente Amstelveen, afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen.
Alleen tijdig en compleet ingediende aanvragen worden in behandeling genomen.

Alle ingekomen aanvragen zullen vanwege de openbare orde en veiligheid in zijn totaliteit worden beoordeeld. Bij de beoordeling van de aanvragen wordt rekening gehouden met eventuele bijzondere veiligheidsmaatregelen.
We streven er naar om uiterlijk 1 maart 2016 een besluit genomen te hebben op alle ingekomen aanvragen.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl