Afscheidsprogramma Arnold Gerritsen - Gemeente Zutphen


Andringa, Astrid

Burgemeester Arnold Gerritsen neemt in januari op 3 momenten afscheid als burgemeester van Zutphen.

Zo'n 2 maanden geleden kondigde burgemeester Arnold Gerritsen zijn vertrek aan per 1 februari 2016. Het programma rond zijn afscheid is nu bekend.

Afscheid inwoners

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 4 januari 2016 neemt de burgemeester afscheid van de Zutphense bevolking. Hier is de gelegenheid waarin u, als inwoner van Zutphen of Warnsveld, de burgemeester de hand kan schudden.

Het culturele programma van die avond krijgt deels een speciale invulling, maar ook bekende onderdelen: zoals de uitreiking van de Meander en de Jongerenprijs. Harm Edens praat de verschillende onderdelen aan elkaar.

Afscheid medewerkers

Op donderdag 28 januari neemt de burgemeester, met een verrassingsprogramma in de Burgerzaal, afscheid van medewerkers en oud-medewerkers van de gemeente Zutphen.

Afscheid relaties

Vrijdagmiddag 29 januari neemt hij, in een besloten bijeenkomst, afscheid van relaties waarmee hij tijdens zijn ambtsperiode van 17 jaar heeft samengewerkt. Tijdens een bijzondere raadsvergadering diezelfde middag draagt de burgemeester officieel zijn ambtsketen over.

Cadeaus

Burgemeester Gerritsen en zijn echtgenote dragen beiden een warm hart toe aan twee goede doelen in Zutphen: het Hospice Zutphen en Stichting Wijnhuisfonds. In plaats van een cadeau ontvangen zij graag een financiele bijdrage voor een van deze twee goede doelen.

Vragen

Heeft u vragen over het afscheid van de burgemeester? Neem dan contact met ons op via info@zutphen.nl.