*Welzijnsstichtingen maken boekje met verhalen van mantelzorgers


`Laat je zien!' is de titel die de gezamenlijke welzijnsstichtingen hebben gegeven aan het boekje met verhalen van mantelzorgers.

De welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard, de stichting WON, de SWOB/V en de SWOS, willen met dit boekje de mantelzorg onder de aandacht brengen. Het is een boekje met verhalen, gedichten, tips en ondersteuningsmogelijkheden `van en voor' mantelzorgers.

Het eerste exemplaar overhandigen de welzijnsstichtingen op vrijdag 6 november om 12.30 uur aan wethouder Lavinja Sleeuwenhoek. Deze officiele uitreiking vindt plaats in `Het Kwartier', Jan Steenlaan 16b in Stolwijk.

Maar natuurlijk is dit boekje ook bedoeld voor hulpverleners, beleidsmedewerkers of andere professionals waarmee we de impact van de mantelzorg zichtbaar willen maken. De stichtingen delen dit boekje uit aan de mantelzorgers tijdens de Dag van Mantelzorg.

Dinsdag 10 november: Dag van de Mantelzorg stichting WON
In Gouderak, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Ouderkerk aan den IJssel zijn de mantelzorgers uitgenodigd voor een buffet met een gezellige act op dinsdag 10 november bij de Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. De stichting WON heeft alle mantelzorgers uit bovengenoemde kernen uitgenodigd
voor deze gezellige verwenavond. Heeft u de uitnodiging niet ontvangen? Neem dan contact op met de stichting WON via telefoonnummer 0180-522045 of e-mail: info@stichtingwon.nl.

Dinsdag 10 november: Dag van de Mantelzorg SWOB/V
De welzijnsstichting SWOB/V organiseert op dinsdag 10 november een high tea voor de mantelzorgers uit Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk en Vlist. Heeft u de uitnodiging nog niet ontvangen? Neem dan contact op met SWOB/V via telefoonnummer 0182-350012 of via
info@swobergambacht.nl.

Woensdag 18 november: Dag van de Mantelzorg SWOS
De welzijnsstichting SWOS nodigt op 18 november haar mantelzorgers uit voor een high tea. Bent u mantelzorger en woont u in Schoonhoven, maar heeft u de uitnodiging nog niet ontvangen? Neem dan contact op met de SWOS via telefoonnummer 0182-381227 of e-mailadres mantelzorg@swoschoonhoven.nl.