Felle brand in kapperswinkel


* Homepage VRH
* Besloten delen
* Persbericht

Felle brand in kapperswinkel

30 oktober 2015 - Delft

Vrijdagavond rond kwart voor tien heeft er een korte felle brand gewoed in een kapperszaak aan de Chopinlaan. De kapperszaak bevindt zich op de begane grond van een complex met seniorenwoningen. Een aantal van deze woningen is uit voorzorg ontruimd.

De bewoners zijn opgevangen in een ontmoetingsruimte van het naastgelegen verzorgingshuis. Hier is een aantal bewoners door ambulancepersoneel gecontroleerd op rookinhalatie. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De gealarmeerde brandweereenheden hebben de brand bij aankomst snel geblust en de rookontwikkeling in de rest van het pand beperkt weten te houden. Na controle van de woningen door de brandweer op rook en koolmonoxide konden alle bewoners weer naar hun huizen terugkeren.

De politie start een onderzoek naar de oorzaak van de brand.


Meldtijd
21:54
Ter plaatse
21:59
Incident meester
22:14
Einde incident
23:15
Ingezet personeel
17
Ingezette voertuigen
5

Nadere informatie over dit bericht
Naam woordvoerder
John Kardol
E-mailadres
pers@vrh.nl
Telefoon
06-55301656

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staat de VRH paraat voor de veiligheid van de burgers.
Brandweer Haaglanden, de MKA (Meldkamer Ambulancezorg) en GHOR werken multidisciplinair samen met de negen gemeenten uit de regio: niet alleen om samen op te kunnen treden als het nodig is, maar ook om samen de voorbereidingen te treffen om rampen of grote incidenten te voorkomen en te
bestrijden.
VRH

Ik wil

* Deze pagina printen
* RSS[IMG]