Kom ook naar de informatieavonden 'Zoeterwoude voor Elkaar'


Wilt u ook iets voor een ander doen? Of heeft u ergens hulp bij nodig? Kom 12 of 19 november naar de informatieavond van 'Zoeterwoude voor elkaar' (voorheen Burgermove). U krijgt meer informatie over 'Zoeterwoude voor Elkaar' en u kunt zich meteen aanmelden als vrijwilliger of als inwoner met
een hulpvraag.



Zoeterwoude voor Elkaar is opgericht door een groep inwoners. De gemeente helpt daarbij en ook de Rabobank heeft een bijdrage gedaan. Het idee is dat inwoners van de gemeente andere inwoners helpen om zelfstandig te blijven wonen: Zoeterwoude voor Elkaar. Zoeterwoude voor Elkaar wil twee
locaties inrichten waar hulpvrager en hulpaanbieder zich kunnen melden. Een punt aan de Rijndijk (achter de Eendenkooi) en een in het dorp (bij De Buren).

Waar en wanneer?

* Zoeterwoude-Rijndijk: woensdag 11 november 2015, aanvang 19.30 uur, Multi-centrum de Eendenkooi, Kooikersplein 1.
* Zoeterwoude-Dorp: donderdag 19 november 2015, aanvang 19.30 uur, recreatiecentrum de Herbergh bij Swetterhage, Blankaartweg 2.

Aanmelden

Werkgroep Zoeterwoude voor Elkaar wil graag weten hoeveel personen er komen. U kunt zich (liefst 3 werkdagen van tevoren) aanmelden voor een van de avonden via gemeente@zoeterwoude.nl of 071-5806300.

Programma

* Uitleg concept Zoeterwoude voor Elkaar (voorheen Burgermove)
* Toelichting door vertegenwoordiger Gemeente Zoeterwoude
* Presentatie door twee groepen van Zoeterwoude voor Elkaar
* Koffiepauze
* Gelegenheid om vragen te stellen
* Gelegenheid voor een drankje