Programma GelrePas november en december 2015


Heeft u een GelrePas? In het programmaoverzicht voor de maanden november en december staan leuke ideeen voor een dagje weg, avondje uit of een (sportieve) activiteit.

Voor wie is de GelrePas?

De GelrePas is voor inwoners van Westervoort met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm en hun inwonende kinderen tot 18 jaar.

Tips de komende maanden:

* de Grote Sinterklaasshow op zondag 22 november in kulturhus de Nieuwhof in Westervoort (EUR 5,00)
* Bezoek het Nederlands Watermuseum, een spetterend dagje uit voor het hele gezin! (50% korting op de entree, kinderen tot en met 3 jaar gratis).
* Breng een bezoek aan Valkenburg. Vermaak u op de kerstmarkten in de diverse grotten. De prijs van EUR 10,00 p.p. is inclusief vervoer, toegang tot de Gemeentegrot en de Fluweelengrot. Dit kan op de volgende dagen: zondag 22 november, woensdag 2, dinsdag 8, zaterdag 19 of maandag 21
december.
* Schaatsen op de IJsbaan Duiven, de grootste overdekte ijsbaan van Gelderland (van 4 december tot en met 3 januari 2016, een uur schaatsen kost dan EUR 1,50).

Ook voor activiteiten bij (sport-)verenigingen kunt u gebruik maken van de GelrePas. En als u een liefhebber bent van een goed boek, dan kunt u 50% korting op het lidmaatschap bij de bibliotheek krijgen (t/m 17 jaar is het lidmaatschap gratis).

En wist u dat.....Alle jongeren onder de 18 jaar die lid zijn geworden van een sportvereniging een bijdrage kunnen krijgen voor de aanschaf van sportkleding? Meer info staat op pagina 12 van het programmaoverzicht: www.GelrePas.nl

Kijk voor meer info op www.gelrepas.nl