Monobanda Digital wint eerste Duitsland Business Award Utrecht


03-11-2015

Het Utrechtse bedrijf Monobanda Digital heeft vanmiddag de eerste Duitsland Business Award gewonnen. Monobanda Digital ontving de Award uit handen van Jeroen Kreijkamp (wethouder Economische Zaken). Drie bedrijven uit de regio Utrecht gingen de strijd aan voor de Award.

Een jury van deskundigen bestaande uit Frans van Seumeren (ondernemer), Tooske Ragas (voormalig presentatrice `Deutschland sucht den Superstar') en Enrico Kretschmar (directeur Gateway to Germany) bepaalde dat Monobanda Digital het meest aansprekende verhaal heeft voor export naar Duitsland.

Met het winnen van de Award heeft Monobanda Digital zich verzekerd van een jaar lang gratis export advies van het Duitsland Team Utrecht, bestaande uit commerciele Duitsland experts.

Met de uitreiking van de eerste Duitsland Business Award Utrecht is het startschot gegeven voor het initiatief `Utrecht naar Duitsland'. Doel van het initiatief is om Utrechtse ondernemers te enthousiasmeren voor zaken doen op de Duitse markt en om hen, door een netwerk van Utrechtse
Duitsland specialisten, van praktisch advies te voorzien.

Voor meer informatie kijk op: utrechtnaarduitsland.nl of bel met 06-40398931.