Uitnodiging koffietijd met de Hulpwijzer Ouder-Amstel


* home
* nieuws

Donderdag 12 november 2015 van 10.00 tot 11.00 uur

Dorpshuis, Dorpsplein 60 te Duivendrecht



Wat is de hulpwijzer Ouder-Amstel?

De Hulpwijzer Ouder-Amstel is een website die onze inwoners helpt bij het zoeken naar passende oplossingen op de volgende gebieden:

* Zorg en gezondheid
* Jeugd en gezin
* Woonomgeving en vervoer
* Wonen en huishouden
* Geldzaken en bijdragen
* Werk en werk zoeken
* Actief zijn en meedoen

De hulpwijzer geeft tips voor de omgang met bepaalde probleemsituaties, wijst mensen de weg naar instellingen en voorzieningen en legt uit hoe gp1104- Koffietijd met de Hulpwijzer Ouder-Amstel(aanvraag)procedures werken.



Wat gaat er gebeuren?

Op donderdag 12 november aanstaande van 10.00 tot 11.00 uur vindt in het Dorpshuis in Duivendrecht de feestelijke lancering van de Hulpwijzer Ouder-Amstel plaats. Dit alles onder de noemer `Koffietijd met de Hulpwijzer Ouder-Amstel'. Wat kunt u verwachten?



* Koffietijd wordt gepresenteerd door Jan Kempers, hoofd van de afdeling Sociaal Domein
* De gasten aan de koffietijdtafel zijn onze drie wethouders. Zij worden kort geinterviewd over de ontwikkelingen in de zorg en over de hulpwijzer.
* Daarna volgt een korte toelichting op de Hulpwijzer Ouder-Amstel door de bouwer van de site (uitgever SDU) plus de feestelijke lancering van de Hulpwijzer Ouder-Amstel
* Tenslotte krijgt u onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers de gelegenheid om de Hulpwijzer Ouder-Amstel te bekijken op aanwezige laptops en tablets.



Graag aanmelden voor 7 november 2015

U kunt zich aanmelden voor 7 november 2015 via e-mail j.vanheuven@ouder-amstel.nl. Daarbij graag uw naam vermelden en de eventuele instelling waaraan u verbonden bent.