Politie onderzoekt woningoverval


Politie onderzoekt woningoverval

Laatste update:
08-11-2015 | 10:04

Winterswijk - Zaterdagmiddag 7 november is een gezin aan de Olmenstraat in Winterswijk in hun woning overvallen door twee gewapende mannen. De mannen gingen er met ondermeer een portemonnee, enkele sieraden en telefoons vandoor.

De overval vond rond 15.30 uur plaats. De mannen kwamen met een nepverhaal aan de deur en eenmaal binnen bleek dat de mannen gewapend waren en werd het echtpaar bedreigd met vuurwapens. Hun zoon was op dat moment boven. Na een paar minuten gingen de mannen er weer vandoor, de hevig geschrokken
man en vrouw achterlatend. Niemand raakte gewond.

De politie was snel ter plaatse en heeft nog uitgebreid gezocht naar de daders, maar trof hen niet meer aan. Er is ook een burgernetactie over de overval verspreid.

Tips

Van de overvallers is een vrij uitgebreid signalement beschikbaar. Denkt u de mannen ook gezien te hebben of weet u meer? Neem dan contact op met het overvallenteam van de recherche via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Beide mannen worden geschat op ongeveer 25 - 27 jaar oud, hebben zwart, kort haar, zijn ongeveer even lang, ca. 1.85m. en hebben een gespierd postuur. Een van de mannen is lichtgetint en droeg een jas met daaronder een donkergekleurde sportbroek. De tweede overvaller is een negroide man die
een donkere jas droeg en Nike Air schoenen met een opvallend rood accent.

2015543910