Asfaltonderhoud Nederhorst den Berg


Op 16 - 18 november zijn er werkzaamheden aan de Hinderdam en Meerlaan in Nederhorst den Berg. De weg krijgt hier een nieuwe asfaltlaag.
Werkzaamheden Nederhorst den Berg
Werkzaamheden Nederhorst den Berg

Op 16 november is de Meerlaan afgesloten vanwege asfaltwerkzaamheden. Van 16 tot en met 18 november is er ernstige verkeershinder aan de Hinderdam. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer. Daarnaast komen er borden langs de weg.

Tijdelijk helemaal afgesloten

Op dinsdag 17 november wordt geasfalteerd. Daarvoor is de weg tijdelijk helemaal afgesloten. Ook dan begeleiden verkeersregelaars het verkeer. Bij slecht weer kan het werk een paar dagen opschuiven.

Precieze locatie

Het werk wordt uitgevoerd op twee locaties:

* Locatie 1: (Hinderdam 15 - Provinciale weg)
* Locatie 2: (Hinderdam 6 - Dammerweg)

Door zo kort mogelijke werkvakken te maken, kunt u altijd thuis komen. Helaas kunnen wij enige hinder niet voorkomen. Aan weerszijden van de Hinderdam zullen verkeersregelaars staan, die steeds weten waar gewerkt wordt, zodat u eventueel om kunt rijden.

Vragen?

Op het werk zijn overdag altijd mensen aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ook met de uitvoerder van de firma van Ooijen bellen: de heer T. Schotanus, telefoon: 06 30 69 32 50.

* Plattegrond Hinderdam